18 mar

Bare for en dag!

Meny choice for the daySom mange andre prøver jeg å ta vare på hverdagens gleder. De er egentlig ganske mange, om jeg bare har tid til å stoppe opp og tenke etter. Likevel hender det at rutiner og vaner tar gleden bort fra meg. På slike dager flyter jeg med og kjenner kun glede over at jeg har husket alle gjøremål. Men jeg har innsett at de aller, aller fleste dagene innholder mye bra. En god latter, en god kommentar, en positiv tilbakemelding, noen andre sin glede som deles med meg og gjør meg glad…

Følgende oppfordring synes jeg rører ved noe av kjernen ved det å glede seg over hverdagen. Det er faktisk opp til deg og hvilken innstilling du har!

”Decide to be happy today, to live with what is yours – your family, your business, your job, your luck. If you can’t have what you like, maybe you can like what you have.

Just for today, be kind, cheerful, agreeable, responsive, caring, and understanding. Be your best, dress your best, talk softly, and look for the bright side of things. Praise people for what they do and do not criticize them for what they cannot do. If someone does something stupid, forgive and forget. After all, it’s just for one day.

Who knows, it might turn out to be a nice day.”

(Author Unknown)