6 nov

Blog award

Selv uhøytidelige kåringer kan vekke stor glede! Tusen takk til MandagsMor som har framsnakket min blogg på sin egen ”blog award”-liste.
MandagsMor – you made my day!

Ettersom jeg har vært så heldig å bli nevnt i en slik setting, er det nå dags å la solen skinne på andre bloggere. Her er ”reglene” for denne utmerkelsen:
1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.

Her er min liste:
1. http://newattitude.no/blogg/
Ført i pennen av Marga Dijkman. Marga er coach og eier av New Attiude. Hun er tilhenger av hårete mål og er en ekte Pippi i mine øyne. Ett av hennes mottoer er: ”Enten så går det bra, eller så går det over!” Marga blogger om selvutvikling og ledelse, og jeg har stor nytte av mange av de praktiske tipsene hun kommer med! Anbefales.

2. http://henriettehoyer.com/
En ekte sprudledame. Her er stikkordene hun bruker om seg selv: sprudle, glad, sangfugl, gadget girl, opptatt av god dialog i sosiale medier, gjerne b2b. Her får du morsomme betraktninger på livet kombinert med gode tips innen sosiale medier. Akkurat nå får du tips om hvordan du kan forbedre din LinkedIn-profil. Verdt å lese!

3. http://christineotterstad.com/
Coach Christine Otterstad underholder stort med sine skrå blikk på livet. En fin blogg å lese om du ønsker å komme i godt humør. Dette sier hun selv: “Jeg foretrekker å se på livet med en stor dose raushet og humor, på den måten har jeg det bra. Og det er jo det vi vil, ikke sant, å ha det bra?”
Jo – jeg vil ha det bra og anbefaler andre å lese “Otters” sine innlegg 🙂

4. http://stifinner.wordpress.com/
Denne bloggen kom jeg over ved en tilfeldighet 🙂
Digger den fordi den formidler ekte glede ved friluftsliv. Bloggen har nydelige bilder! Ekstra pluss fordi den beskriver min ”barndoms dal” – Estenstadmarka utenfor Trondheim.

5. http://mortenbessho.wordpress.com/
Morten Besshø er et nytt bekjentskap som jeg vil følge i tiden framover. Slik presenterer han sin egen blogg: ”Tilfeldigheter og detaljer får ikke nok oppmerksomhet, og mine sosialantropologiske selvstudier vil beskrives med ord og bilder og musikk som for enkelte kan virke støtende …
Bør helst serveres med kaffe og ironimodus. Bloggen vil i hovedsak gi karrieretips med en filosofisk vri – legitimert av min egen erfaringsbakgrunn og krydret med spontant oppgulp fra ting som opptar meg i hverdagen.”
Jeg har meldt meg på som følger av bloggen og gleder meg til nye innlegg!

 


3 kommentarer til “Blog award”

 1. MandagsMor

  Ah! Mer å lese! Nam nam! 🙂
  Det å finne nye , spennende blogger er godteri midt i uka! Takk!

  • hildemerete

   Enig MandagsMor! Her kan vi virkelig få kalde vinterkvelder til å bli varme og gode 🙂 Takk til deg også!

 2. Henriette Høyer

  Så hyggelig og gøy å bli anbefalt. Tusen takk!