28 apr

Med livet på hold

hestehovJeg har levd i vakuum en stund. En boble der fokus har vært å ta seg videre fra en dag til en annen uten å miste fotfestet.  Den første tiden av 2013 har vært preget av mye jobb og lite fritid. Det ene gjøremålet har avløst det andre, og
to-do listen har blitt for lang til å holde meg ajour.  To-do–lister har nemlig en lei tendens til å virke mot sin hensikt når de kommer over en viss størrelse.

I utgangspunktet tenkte jeg at det var en god ide å legge til et nytt studium på BI ved siden av i min allerede hektiske hverdag. Så snart jeg fikk tilsendt pensumlisten virket ikke ideen like innlysende god lenger. Typisk meg. Jeg vil mye, men feilberegner ofte tiden det faktisk krever. Sett fra den positive siden – jeg rekker mye, men det krever sin kvinne og vel så det…
I slike perioder blir jeg blir ikke lenger en del av livet, men danner en slags baktropp som vingler fra side til side. En øvelse som kan gjøre en garvet multitasker både svimmel og kvalm.

Men så skjer det. Med vårens forsiktige og usikre inntreden, kan jeg endelig puste med magen igjen. Regnskapet er gjennomgått av revisor, et par årsmøter er tilbakelagt, webredaktørjobben i CoachMagasinet er overtatt av en superflink dame ved navn Heidi (digger henne!!!) og samlingene på BI er over. Jeg er over kneika og vel så det. Så befriende. Så godt.

Jeg tenker at det hadde vært på sin plass med en helt egen seierseremoni på egne vegne. Skjønt det får klare seg med nytelsen av å kunne løfte blikket uten å få panikk over alt som ligger foran meg. Og den følelsen er veldig god. Gode dager, hvor jeg skal nyte ”det å være tilstede” – også lese litt til eksamen da. For den ligger fremdeles foran meg…

Note to self:
til senere tider vil jeg bli flinkere til å prioritere med hensyn til tid. En viktig del av min målsetting for 2013 er nettopp å sette av tid til det som gleder meg mest. Det er ikke alltid like enkelt for en som synes nye prosjekter er superspennende. Derfor tar jeg tak på nytt. Jeg har fått en ny sjanse, puster dypt og korrigerer mine egne seil. Jeg er tilbake ”på track” 🙂

 

«I can’t change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination.»
Jimmy Dean

 

 

 


2 kommentarer til “Med livet på hold”

  1. Mandagsmor

    Kjente meg igjen i det her må jeg si. Jeg har gapt over vel mye hittil i år og sliter med å få tygget unna. Nærmer seg eksamen, gu…lov! Og så har jeg lovt meg selv mer tid til det jeg egentlig har mest lyst til å bruke tiden min på. Trur eg. Promises. Promises.

    • hildemerete

      Takk for kommentar Mandagsmor! Promises are made to keep – eller?? 🙂 Ønsker deg en god dag, med eller uten løftebrudd!