30 jun

Sommer og leselyst

DSC01443Sommer er lesetid. Jeg gleder meg allerede. Tidligere var jeg flink til å lese bøker gjennom hele året. Nå merker jeg at jeg er mer avhengig av ro rundt meg. Finne konsentrasjonen og fokusere på ord og handling. Jeg gleder meg til at late sommerdager lar meg gjøre det.

Bøkene som står for tur denne sommeren er valgt med omhu. For meg er det viktig å bruke tid på gode romaner, men også ha mulighet til å fordype meg i fagbøker (dog av den lettere typen…) Derfor er min lille stabel med bøker meget variert (se bildet).

Bloggen min er i snarlig feriemodus og jeg lar den være slik en periode. Til høsten venter nye oppgaver og bloggen min skal få seg en ansiktsløftning. Jeg ønsker deg en god og solfylt sommer!

Hvilke bøker skal du lese denne sommeren? (Gode tips mottas med takk!)


2 kommentarer til “Sommer og leselyst”

  1. Laura

    «Drive» has been on my to-read list for a really long time. Let me know how you like it. I also have a few other business-y books on my list, along with tons of fiction.

    • hildemerete

      Thank you for commenting Laura! I’m looking forward to read DRIVE. I will tell you my thoughts about it. Happy summer! Greetings to Miranda and Jake