10 sep

Battery fully charged

IMG_1265Det er deilig å kjenne på ettervirkningene av en flott sommer. Hodet kjennes klarere, hverdagens utfordringer takles lettere og smilet sitter løsere. Minnene er fremdeles ferske. Enten i form av et foto som har fanget et magisk øyeblikk, eller bare en spesielt god sommerfølelse som jeg tar med meg inn i høstens mørke kvelder.

Jeg har mange slike godfølelser i år. Som for eksempel gleden av å sitte ved den franske riviera med Moddi sin fantastiske sang ”House by the sea” på øret. For en smashing kombinasjon! Det er slett ikke ille å ligge på en knall rosa solseng på egen flytebrygge heller. Moddi sin stemme har blitt erstattet med glade lyder fra barna som bader.  Den beste bakgrunnsmusikken som finnes!
I tillegg kommer gleden av frihet. Må  ingenting, skal ingenting og burde ingenting. Kombinert med å være ”offline” og TV-fri, åpner det seg en helt ny tidshorisont som gjør dagene så mye lengre… Deilig!

At ”to do”-listen har blitt litt lenger nå i etterkant er helt OK. Overskuddet er på plass og jeg er klar for høsten. Etter å ha kost meg ”offline” en tid, er gleden over å komme ”online” større. Sånn er det med mye her i livet. Ved å ta noe bort en periode blir gleden av å få det tilbake ofte større.

Nå ser jeg fram mot høsten. Jeg har alltid vært fan av å krype inn under lune tepper mens telysene brenner både i vinduskarm og på bord. Det er noe med stemningen som høsten bringer med seg. Mørk, mystisk, uberegnelig og utrolig vakker på sitt vis. Og – jeg har flere ting som jeg gleder meg til. Middag med gode venninner (som jeg ikke har sett på leeeeenge!!) i Oslo, faglig påfyll i form av kongress i Amsterdam i desember, magiske stunder sammen med familien og sist, men ikke minst – bloggen min vil komme med nytt utseende!

Jeg håper at sommeren har gjort deg godt og at du kjenner på det samme overskuddet som jeg gjør. Hvordan holder du godfølelsen ved like?

Link til Moddi:
http://www.youtube.com/watch?v=lX5FpPP4TSA


2 kommentarer til “Battery fully charged”

 1. wilmawaldum

  Du er gulle god !!

  Med vennlig hilsen fra Wilma

  Den 10. sep. 2013 kl. 21:37 skrev HILDE MERETE :

  > >

  • hildemerete

   Du er gulle god selv Wilma 🙂 Setter stor pris på deg!