Coaching


#duersåmyemer
Livets utfordringer kan komme i ulik forkledning. Det kan dreie seg om en karriere som ikke ble slik du tenkte. Et tankemønster som bryter deg ned i stedet for å bygge deg opp. En vanskelig hverdag som leder, der du gjerne skulle blitt tryggere på deg selv. En vanskelig oppgave du gruer deg til…
 
Hos Engasjert Byrå tar vi dette på blodig alvor!

Coaching handler om å stille de gode spørsmålene som skaper refleksjon og innsikt. Det består også av øvelser og teknikker som kan hjelpe deg videre på din vei. Alle svarene ligger hos deg, også i de tilfellene hvor du opplever det motsatte.
Mest av alt tror jeg på den styrken som ligger i hver og en av oss. Noen ganger kan denne være vanskelig å finne fra på egen hånd. Da kan det være nyttig å ha en sparringspartner som ser deg utenfra.
Min visjon er å få mennesker til å trives bedre med seg selv. Det synes jeg er en oppgave det er verdt å strekke seg etter.

Du er så mye mer! Illustrasjon Cecilie Øien

Du er så mye mer!
Illustrasjon Cecilie Øien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ebØnsker du coachingtimer?

Jeg tilbyr 1-1 coaching via Engasjert Byrå.
Ta kontakt her: hilde.merete.k[email protected]

Sagt om meg:

Hilde Merete er trygghet, engasjement og kvalitet hele veien. Hun er min viktigste sparringspartner, konkret og direkte, samtidig som hun inspirerer meg til "å gjøre"

Hilde Merete får meg til å skille de viktige tingene fra de mindre viktige, og utfordrer meg på å ta valg som fører i den retningen jeg vil. Hun vet hva hun gjør, og det gir en enorm trygghet.

Coachingstolen til Hilde Merete er yndlingsstolen min! Der blir jeg utfordret og ansvarliggjort. Noen ganger helt nødvendig ukomfortabelt, andre ganger befriende herlig. Og alltid med retning mot målet!

Hilde Meretes kreativitet og profesjonalitet kjennetegner henne, likeså evnen til å få andre mennesker til å føle seg sett, hørt og tatt på alvor.

Hun er en kunnskapsrik, varm og svært raus person som vil andre mennesker vel og det merkes!

Med sitt gode og trygge vesen har hun gitt meg styrke og støtte i en viktig endringsprosess

Gjennom gode samtaler har hun ledet meg til å utforske muligheter både i privatlivet og i arbeidslivet.