portfolio

Jeg er glad i å skrive. Mest av alt om tema som kan bidra til at mennesker blir bedre enn sitt eget gjennomsnitt. Eller artikler som får deg til å stoppe opp og tenke litt.
Her er artikler jeg har skrevet og som er publisert andre steder.

 • Kunsten å markedsføre deg selv

  www.CoachMagasinet.no

  Å være tydelig på hvem man er, er viktig i flere settinger enn i en jobbsøkeprosess. Det å fortelle omverdenen hvem du er og hva du ønsker å bidra med, er med på å bestemme hvilke områder du prioriterer og bruker energien din på. Ved å vise hvem du er, vil også andre vite hva de kan forvente av deg.

  Les mer
 • Jeg skal bare…

  www.kamille.no

  Januar har gått. Februar og mars også. Nå er til og med april snart over. Hjelp! På dette tidspunktet skulle jeg være en sunnere og slankere versjon av meg selv! Hva skjedde med de nye rutinene jeg innførte for 2016?

  Les mer
 • Aldri bra nok!

  www.kamille.no

  Det er så utrolig mange å sammenligne seg med. Ja – folk som er bedre enn meg selv mener jeg!

  For dessverre er det slik at jeg ofte taper sammenligningen mellom meg selv og andre.

  Hun er tynnere enn meg, hun er mer populær enn meg, hun er lykkeligere enn meg og så videre. En trist statistikk egentlig. For meg mener jeg.

  Les mer
 • Drømmelivet

  www.CoachMagasinet.no

  Som coach møter du sikkert mennesker som drømmer om å si opp en stressende jobb, flytte til varmere strøk og leve under palmenes sus for en kortere eller lengre periode? Komme seg langt bort fra hverdagsrutiner og tidsklemma? – De fleste tror at du må være millionær for å få det til, sier Ann-Elin Selbekk. Som erfaren globetrotter vet hun at det ikke er slik.

  Les mer
 • Mindful my ass

  www.kamille.no

  Jeg sitter på terrassen en sen solskinnsdag. Inspirert av utallige bilder av duggfriske glass, solbrune bein i sand, parasoller og hengekøyer, tenker jeg at det er dags for litt mindfulness her hjemme også.
  Det skal nytes og slappes av – og det med store bokstaver. Jeg er overmoden!

  Les mer
 • Den største gleden er å gjøre andre glad

  www.CoachMagasinet.no

  Vi haster igjennom livet og strever etter å bli vår beste versjon. I verste fall uten en retning eller et mål. – Livet er for kort til å leve etter andres forventninger om hva som trengs for å passe inn, sier Siri F. Abrahamsen. Hun vil at vi løfter blikket utover egen nesetipp og heller spør oss selv hva vi kan gjøre for andre og for samfunnet.

  Les mer
 • Hva er det de gjør som vi andre ikke klarer?

  www.klikk.no

  – Blir du ikke redd av målene du setter seg, så er de for lette, sier Lene Takelund, som i sommer skal gjennomføre sitt andre Ironman-løp.
  For mange forsvinner nyttårsforsetter som dugg for solen. Målet om å få #sommerkroppen2015 kollapset etter første uke. I år igjen.
  Andre har derimot en egen evne til å ”stå han av”. De gjennomfører. Hva er det de gjør som ikke vi andre klarer? Hva er hemmeligheten?
  Les og lær av ei som løper Ironman, hun som lever grunderdrømmen og ei som satte opp en teaterforestilling – om seg selv.

  Les mer